Luonnollisesti Oulujärvi

Luonnollisesti Oulujärvi Ky
Rikulantie 10
87100 Kajaani
Puh. 050 340 3013
info(at)luonnollisesti.fi
Etusivu Yritys Palvelut Turvallisuus Kuvagalleria
Yläosa
  Ohjelmapalvelut:

Kesä >
> Karikon Köriläät
> Otanmäen linnut
> Talaskankaan taivallus
> Vonkaleen Vedossa
> Ärjänselän Valloitus
> Öinen Oulujärvi

Talvi >


Vuokraus >

Kysy räätälöityjä ohjelmia!


Toimimme tilauksesta.


Linkit >
  Kesä 1.5. - 31.10.

Kirkas vesi, Suomen suurimmat sisävesien selät sekä lukuisat hiekkarannat. Siinä muutamia Oulujärven kesään läheisesti liittyvä asioita ja mikä parasta, tekemistä löytyy koko perheelle!


Vonkaleet Karikon Köriläät

Katsastetaan Ärjänselän parhaat ahvenapajat. Pyyntivälineinä mato-onget, pilkit ja jigit. Tyyni hellesää houkuttelee isoja ahvenen köriläitä karikoihin. Hyvin usein ne ovat myös nälkäisiä…
Lue lisää >>


Lintu Otanmäen linnut

Opastettu retki Otanmäen lintualtaalle. Alueella on tavattu noin 200 lintulajia, joista monet ovat Suomessa harvinaisia. Altaalla on huomattava merkitys linnustolle pesimäpaikkana sekä muutonaikaisena kokoontumis- ja ruokailualueena.

Lue lisää >>


Kyltti Talaskankaan taivallus

Reipas patikkaretki luonnonsuojelijoiden 1980-luvulla tunnetuksi tekemälle Talaskankaan erämaa-alueelle. Nautitaan kauniista, puhtaasta luonnosta. Talaskankaan erämaalle on tyypillistä vanhat kuusimetsät ja kauniit suomaisemat.
Lue lisää >>


Kalamies Vonkaleen vedossa

Kotisatamamme on Vuoreslahdessa ja se palvelee myös retkiemme lähtöpisteenä. Suuntaamme kohti Ärjänsaarta ja sen kupeessa olevia syvänteitä. Syvänteiden reunamilla uiskentelee monta kalaa ja niiden sekaan ujutamme pyydyksemme… Nyt narrataan kalaa! Lue lisää >>

Veneretki Ärjänselän valloitus

Oulujärven Ärjänselkä merellisine maisemineen vie arjen huolet unholaan. Rentoudutaan maisemista ja raikkaasta järvi-ilmasta nauttien.
Lue lisää >>


Aurinko laskee Öinen Oulujärvi

Koe öinen uisteluretki Ärjänselällä. Kalaretkien jälkeen rentoudutaan rantasaunan leppeissä löylyissä ja kerrataan parhaat kalajutut. Yöpuulle vetäydytään aamuauringon sarastaessa.
Lue lisää >>
 
Alaosa